• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новини
  • Новий кабінет інформатики та інформаційно - комунікаційних технологій

Новий кабінет інформатики та інформаційно - комунікаційних технологій

2012-11-06

/Files/images/1-8_a1/1-kaabinet/2.JPG

В рамках Державної цільової програми впровадження у навчально- виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно- комунікативних технологій « Сто відсотків на період до 2015 року», на підставі рішення робочої групи з питань розподілу гуманітарної допомоги у вигляді комп’ютерної техніки , отриманої від КНР, утвореної відповідно до наказу МОН молоді та спорту України від 13.08.2012 №553 наша загальноосвітня школа I-III ступенів №6 одержала 12 навчально- комп’ютерних комплексів./Files/images/1-8_a1/1-kaabinet/1.JPG Для всієї шкільної спільноти це була велика радість. Ще у 2004 році школа одна з перших шкіл міста одержала комплект комп’ютерного класу і починаючи з 2005 року обрала інформаційно – технологічний профіль навчання у старшій школі. Отже тепер ми маємо можливість відкрити другий кабінет інформатики та інформаційно- комунікаційних технологій.

/Files/images/1-8_a1/1-kaabinet/3.JPG Протягом вересня - жовтня у кабінеті №19 був проведений косметичний ремонт, розводка мережі електропостачання, прокладка комп’ютерної мережі, ремонт освітлення кабінета. Були придбані гарнітура для комп’ютерних комплексів, лазерний принтер, колонки. Міське управління освіти під керівництвом Костянікової Т.І. допомогли в закупівлі меблів. Були придбані 12 комп’ютерних столів та стільців. Завдяки фінансовій допомозі Піклувальної ради у кабінеті були встановлені жалюзі та металеві двері. В цілому кабінет інформатики та інформаційно- комунікаційних технологій відповідає нормам охорони праці, санітарним нормам та віковим особливостям учнів. Відкриття другого комп’ютерного кабінету дозволить учням школи розширити можливості використання комп’ютерної техніки, а учителям школи проводити свої уроки із застосуванням комп’ютерних технологій , що дасть змогу покращити навчально- виховний процес.

/Files/images/1-8_a1/1-kaabinet/4.JPG Наш колектив від щирого серця дякує усім, хто нам допомагав: начальнику управління освіти Костяніковій Т.І., Піклувальній раді і їй голові Бренеру М.О., методисту міського управління освіти Ласману С.М., усім батькам наших учнів, хто відгукнувся і допоміг нам. Ми знову впевнилися у простій і в той же час важливій істині- «Разом ми переборимо усі перешкоди».

Директор школи С.О.Волошина.

Кол-во просмотров: 153

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.