Клуб «Здоров’ячок»

2015-12-08

/Files/images/0____________z/a_____401/P1040732.JPG

2 грудня 2015 р. в бібліотеці ЗШ № 6 пройшло засідання клубу «Здоров’ячок» з учнями 6 класу. Був проведений виховний захід «Здорова дитина – щаслива країна», підготовлені книжкові виставки «Куточок здоров’я», «Рецепти довголіття», Ярмарок здоров’я (газета).

Мета: виховання в учнів дбайливого ставлення до свого здоров’я та нетерпимого до шкідливих звичок; формування почуття відповідальності за своє здоров’я, як національну та загальнолюдську цінність.

/Files/images/0____________z/a_____401/P1040733.JPG Діти були ознайомлені з притчею «Шматочок глини», з якої можливо зліпити своє життя як щасливе, так і гірке як полин - трава.

/Files/images/0____________z/a_____401/P1040726.JPG Була проведена вправа «Найцінніші речі життя», гра «Шкідливі та корисні звички», «Вільний мікрофон», де діти ознайомилися з крилатими висловами про здоров’я, дізналися, що здоров’я потрібно берегти як незрівнянне багатство, подароване природою. /Files/images/0____________z/a_____401/P1040738.JPGНе можна ставитися до нього недбало. Учні відповіли на запитання вікторини: від яких факторів залежить наше здоров’я, як його потрібно зберігати, також діти дізналися, які фактори зміцнюють, а які послаблюють наше здоров’я.

Людина може жити так, як захоче: планувати своє життя, ставити цілі, виконувати їх. Все залежить від характеру та сили волі, від звичок.

/Files/images/0____________z/a_____401/P1040728.JPG Потрібно дуже велике бажання, сила волі, щоб досягти великих успіхів у своєму житті.

Єдина краса людини – це здоров’я. Тож бажаю всім вам доброго здоров’я.

Не забувайте: здоров’я – у ваших власних руках! Збережене і зміцнене в дитинстві та юності, воно дасть можливість жити довго і активно. Спілкування з природою, заняття фізичною працею, спортом, допоможуть вам, діти, вирости здоровими.

Кол-во просмотров: 203

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.