День Гідності

2014-11-22

/Files/images/1_____________1/1_____________1/DSCN0352.JPG

2014 рік став для України доленосним. Багато різних подій спіткало українців на цьому етапі життя нашої країни. /Files/images/1_____________1/1_____________1/_V7ZVgkrBGA.jpgАле одна з найважливіших – усвідомлення статусу України як єдиної держави, розуміння єдності та формування патріотизму.

Нещодавно Президент України П.Порошенко підписав Указ про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності та Свободи.

/Files/images/1_____________1/1_____________1/f7LgqCfEefo.jpgРубіжанська ЗШ № 6 не залишила осторонь цю важливу подію. Для учнів початкової школи були проведені класні години, пов’язані з новим святом, а для середньої й старшої ланки - учні 10 та 11 класів провели виховний захід « Ми за мир та єдність в Україні!». /Files/images/1_____________1/1_____________1/fm00tfTGmRQ.jpg Всі присутні познайомилися з інформацією про День Гідності та Свободи, полинули у впрекрасний світ поезій про Україну, переглянули відеокліпи про єдність /Files/images/1_____________1/1_____________1/AaUyn8XXTyU.jpgукраїнського народу, взяли участь у флеш-мобі, а за допомогою хенд-арту ведучі намалювали двокольорову карту України.

Наші діти – нове покоління, яке завтра буде творити історію держави. /Files/images/1_____________1/1_____________1/LeT4kH4W_WA.jpgТому ми вже сьогодні повинні виховати справжніх патріотів, які поведуть нашу країну у майбутнє.

Я вірю, Вітчизно, ти станеш на ноги,

Махнуть золотистим крилом рушники,

І щастя затьмарить всі печалі й тривоги

На вічні роки

/Files/images/1_____________1/1_____________1/PsK46TvbX_I.jpg

/Files/images/1_____________1/1_____________1/VA1UEBJAVbo.jpg

/Files/images/1_____________1/1_____________1/xjmwUeeftck.jpg

/Files/images/1_____________1/1_____________1/Ми - діти вільної країни.jpg

Кол-во просмотров: 146

Комментарии

Для того, чтобы оставить комментарий на сайте, залогиньтесь или зарегистрируйтесь, пожалуйста.